Wednesday, August 19, 2009

Kinks til Halden!



Her er gjengen samlet under en øvelse på Hannestadgården.

Nei, det kan vi ikke love, sier Jørn Back, som er en meget sentral person i en forestilling som heter "Doin' it the kinky way", men vi kan love fullt trøkk med musikk av Kinks.

Forestillingen er i første rekke en hyllest til Ray Davies og The Kinks, og derfor er det selvfølgelig dette denne forestillingen skal handle om, sier en entusiastisk Jørn.

Med 14 musikere på scenen kan vi love at det blir fullt trøkk på Ankergården scene. Vi har vært på flere øvelser, og dette er en forestilling musikkinteresserte haldensere ikke bør gå glipp av. Her det det fullt band med blåsere og solister. Og når man finner ut at Geir Arne Westby er med på gitar, Espen Holtan på bass, Glenn Vidar Solheim på trommer og Roy Løvli på piano, ja da MÅ det bare bli bra, sier Jørn.

I tillegg er det fire solister bestående av Jørn Back, Bamse Mork Knutsen, Ronald Nolett, og Magne Jensen. Korjentene består av Marit Tønne Lie, June Svendsen og Lise Ørnelund, Lise er ikke minst kjent fra jentebandet Raindrops på 60-tallet. På blås er Hege Olsen på trombone, Camilla Bjørke på sax og Hilde Kildebo på euphonium, legger Jørn til.

Mere om forestillingen kan du også lese i Halden Arbeiderblad for mandag 17. august.
Det hele foregår altså på Ankergården Scene 27., 28., 29. august og 4. og 5. september kl. 20.00.
Billetter får du kjøpt hos Peppes Pizza og vi anbefaler at du sikrer deg en allerede nå, for det er kun 240 sitteplasser.

Så vidt Popkjellerens redaksjon har kunne bringe på det rene er dette det eneste "tribute"-showet til The Kinks i Norge, ja antagelig i hele Skandinavia.

Her bør virkelig haldenserne kjenne sin besøkelses og gå mann av huse. De kommer ikke til å bli skuffet.

Kai Andersen

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home