Wednesday, August 5, 2009

Grensetreff lørdag 8. august



10.00 - 13.00 BILUTSTILLING I BYENS HANDLEGATER.

Norges lengste bilutstilling? Vi stiller ut våre gjester's og medlemmers biler i byens gågate.

10.00- NOSTALGIA TRUCK MEET

Nytt av året er denne treffen. Bladet Nostalgia innbyr til treff på Fredriksten Festning fra Kl 10.

Her er alle veterankjøretøy av den litt større sorten velkommen. Lastebiler, busser, tankbiler, brannbiler osv. itilegg til amerikanske trucker helt ned til pickups. Og kommer det noen traktorer så er de velkommen også.

Alt vil foregå på stevne sletta foran kroa på festningen.

Lurer man på noe kan man ringe til Mats på tlf, +46 36 37 11 25

Siden det er første året byr vi på inngangen, mao der er altså gratis

Velkommen

11.00 BLÅRØKEN 2009 ROUTE 21

Det blir mopedtreff i parken med en kjøretur til Strømsfoss.

13.00 FUN RUN

Fun Run er vår årlige tur i distriktet, hvor vi kjører til forskjelligesteder. Det har vist seg å være populært å bruke bilen litt også og det ervel for femte gang vi har denne turen under Grensetreffet.Fun Run kjøreturen også denne gang går i naturskjønne omgivelser til Strømsfossi Aremark. Vi kjører bl.a. langs med innsjøen Femsjøen og inn i skogen tilnabokommunen Aremark.Vi ender opp i Strømsfoss hvor det akkurat denne helgen arrangeresStrømsfossdag med en avslappet og godlynt sommer stemning.

Her er det et slags marked med salgs boder over hele området hvor man kanfå kjøpt saker og ting i alle varianter. Sånne ting man ikke får kjøpt ikjøpesentre. Antikviteter, hjemmelaga brød og syltetøy, veggtepper ogandre egen produserte ting.

Dampbåtene Mette Meng, Thor og Engebret Soot ligger til ved brygga og frakter kanskje også folk til og fra.Det er skrevet et sted om denne dagen at "På mange måter følte man seghensatt til en svunne tid - til kulisser fra en norsk spillefilm fra 50 -tallet, og forventet at Kari Diesen eller Aud Schønemann skulle komme utav landhandelen med handlekurv under armen..."
Ds Turiseten har også vendt tilbake til vassdraget etter restaurering, her er litt info om båten.


Så her kan anledningen være til å få brukt bilen og få smakt litt pårømmegrøt og sveler med tyttebærkrem.Vi starter fra Havna i Halden kl. 13.00 og vil være tilbake i byen tidsnoktil å få være med på konserten på torget på lørdagskvelden.

10.00 - 16.00 BILTREFF Fredriksten Festning – Norsk Mustangklubb
Her samles alle Mustanger til Høsttreff Arr: Norsk Mustang Club Mer info se på deres websider.

19.00 SOMMER SHOW PÅ HALDEN TORG GRATIS KONSERT PÅ TORGET!
Banda er nå klare for konsert! På torget i år får vi besøk av tre rockabilly band, to fra Norge og et fra Sverige. I riktig grensetreffånd.

Johnny Thunder & The Fairlanes,




Fra Norge kommer Built For Speed
Et band fra Oslo som består av tre mann, hvorav den ene er far og den andre er sønn. De har holdt på siden 1995, litt pent til å begynne med da Andreas trommeslager var bare 7 år den gangen.

De har gitt ut et par album og spilt over hele Skandinavia siden den gang.
De kan sjekkes ut for noen smakebiter her:


Fra Sverige komme The Rock A Bops.

4 mann som har spilt sammen siden 2005 og låter litt sent femtitall med el. Bass.
De har rukket å spille over hele Skandinavia og litt i mellom Europa og gitt ut et album.
De kan sjekkes ut for smakebiter her:

Torget er åpent for biltrafikk og det pleier å bli mye fine biler somcruiser rundt i byen.Det er en avslappet og fin stemning med mat og drikke å få kjøpt.Musikk, gladstemt publikum og biler. Kan det bli bedre?

I år er konferansieren og vokalisten RagnarC også tilbake for å bindesommershowet sammen. Som han gjorde i 2002, 2003 og 2004. For de somhusker RagnarC så vet de at det da garantert vil komme Elvis låter påtorget i Halden denne kvelden også. Og det er ikke usannsynlig at detkommer annet også. Så om du hiver deg ut i swing eller line-dance så taturen til torget!

For smakebiter besøk:

Vi gleder oss og det hele drar i gang ved 19.00 tiden på kvelden.

Velkommen

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home