Tuesday, August 4, 2009

Grensetreff fredag 7. august



21.00 Feelgood Rock Scene

I anledningen av at vi og Bilsport Classic arrangerer Grensetreff så inviterer Feelgood alle byens innbyggere og alle tilreisende til en rocke kveld på Feelgood Fredag


Feelgood er en liten rockeklubb som ligger i Svenskegata og hvor det er høy aktivitet på antall konserter gjennom året. Videre kjent blant artister som gjerne vil spille her om og om igjen. Her spilles for så vidt all slags musikk, men det er rock som først og fremst går og gjelder.


Sjekk ut




for mer info om oss og hvordan finne veien hit.


18.00-23.30 Queen of Hearts
Queen of Hearts Chick Meet


For Ladies only! Ja det var tanken og ideen bak det hele og slik ble det, nesten. En helt ny treff lagt til fredag kveld under Bilsport Classic grenstreffets vinger i august. Første gang i 2008 og det ble en slik suksess at den fortsetter i 2009.


Noen forandringer blir det i 2009 i forhold til 2008.


Registrering på Fisketorget i stedet for torget, fra kl.18.00 til 19.00. Påmelding på tlf 41644403 har begynt allerede. 40 stk påmeldt allerede så her er det ingen tid å miste. Meld dere på.


Pris er 200,-Nkr pr. pers. inkl. mat, drikke og goodiebag


Kl 19.00 begynner kjøreturen med en litt annen kjørerute en i 2008, men med de samme postene.


Nytt i år er at man ender opp på Street & Cruisin Clubs Haldens lokaler hvor siste post er. Her vil det også bli litt lett mat og drikke, utlodding på deltagernr., gjennomgang av rebusløpet og kåring av årets Queen of Heartsbil.


På Queen Of Hearts er det kvinnen som skal være i fokus for en liten stund. Rett og slett for å kunne slappe av uten motor og bil prat som det kan være på andre treff.


Få litt oppmerksomhet, litt godt å drikke og litt annet småtteri som damer setter pris på.
I 2008 når man registrerte seg, fikk alle deltagerne en velkomstdrikk, en rose og en ”goodiebag” med noen gaver. I goodiebagen lå det en Queen of Hearts button, en Queen of Hearts poster, Max Factor børstesett og to forskjellige Max Factor mascara.


Alle fikk et rødt blinkende lys å henge opp godt synlig på deltager bilene, f.eks i antenna eller i bak speilet. Mye av dette vil bli det samme i 2009.


I motsetning til lignende treff av dette slaget så er det ingen kleskode for deltagerne på Queen of Hearts Chick Meet. Man kan være kledd som mann vil. Allikevel var det mange som var pyntet i 50 og 60 talls klær.


Det er dog et unntak på kleskoden. Vi tillater mannlige innslag på et område, som sjåfør hvis man trenger det. Her må det litt stil til. I klesveien er hvit skjorte og slips minimum, og å åpne og lukke bil dører og passe på bilen er sjåførens oppgave. Man må altså se ut og oppføre seg som en sjåfør, hvis man er mann.


Det var tidlig klart at dette ikke skulle bli en biltreff med ”parkerte” biler.
Deltagerne skal aktiviseres med rebusløp. Bil konkurrerer mot bil. Tøffe kamper og mye moro.
I 2008, det første året, deltok 80 personer, og maks. grensen var på 100stk. (Det blir 120 deltagere i 2009)


Først etter at alle deltagerne hadde registrert seg i sekretariatet på Halden torg så begynte kjørturen med de 3 innlagte postene. Første post var sekkeløp på Fredriksten festning, her skulle 2 deltagere fra hver bil hoppe på raskest mulig tid. Det ble også servert en spiselig overraskelse her når man kom opp på Place ´d Armes. Alle fikk en liten klump gelé å spise og det var både med og uten! Det fikk opp stemningen et hakk til. Det gikk unna på første post, og man var raskt på vei til byen igjen.


På andre post skulle to deltagere fra hver bil sitte på kne og kaste dart. Mye vilje og konsentrasjon ble lagt ned, men ikke alle traff det man skulle. Men moro var det.
Etter denne posten ble det kjørt en liten runde i byen før man satte kurs mot siste post. Den var i Busterudparken, midt i byen. Den siste posten var en ”synstest” hvor man skulle bruke hendene til å se med, og på den måten finne fram til hva minst 3 gjenstander inne i en lukket boks var. Mange gode forslag her.


Busterudparken var også siste stoppested, hvor damene ble servert god mat og drikke fra Friluften restaurant. Og humøret steg noen hakk til.
Når mat, drikke og en koselig pratestund med kjente og ukjente var unnagjort, kom vi til kåring av Queen of Hearts Chick Meets beste bil. Bilen med best resultat på alle postene ble en Cadillac convertible, deltager bil nr.


Alle 5 jentene ble 2008´s Queens of Hearts.


Og alle ville høre og se hva som skjulte seg i boksen.


Der var det en oppvaskbørste, en kopp, en hammer, en skiftenøkkel og en flaske.
Det var et stort premiebord med premier fra mange sponsorer som skulle trekkes. Og lodd nr. det ble trukket på, var rett og slett deltagernummeret man fikk utdelt ved registrering. 80 lodd med gode vinner sjanser altså! Det var 20 premier av ymse slag vi delte ut.
Vi ønsker å takke våre sponsorer
Blomsterbutikken Florris Tistasenter sponset oss med 100 roser og to flotte oppsatser
Fønix gav oss et gavekort på 500,- kr
Dataservice gav oss en plasmaball.
Bilextra donerte 2 pakker bilvask sjampo og svamp
Lokalavisa Halden Arbeiderblad gav oss en ryggsekk, caps og t-skjorte,
Amerikanske Bildeler gav en 5 liter med Quaker State
Mobildata ga en trådløs telefon,
Stangeskovene fant fram 2 drikkeflasker og 2 navnbrikker,
Wenche Madsen sponsa med en veggklokke,
Th. Lundestad sponsa oss i innkjøp av rekvisita og varer.
Og sist men ikke minst våre to hovedsponsorer Vita og Florriss Tistasenter som respektive sponset et børstesett og mascara i to farger og 100 røde roser(1 til hverdeltager) og 3 flotte blomsteroppsatser
Høres dette ut som noe for deg og dine venninner?
Meld dere på raskt siden det er satt et tak på 120 deltagere (eller 50 biler) for treffet. Først til mølla er det som gjelder her.
Og det er nok av ting å være med på resten av helgen også. Både Lørdag og Søndag.
Påmelding og info. Tlf. 41644403 Kristin
Velkommen

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home