Sunday, August 2, 2009

Grensetreff onsdag 5. august



18.00 - 22.00 FØNIX 50’s CRUISE NIGHT
Vi “skrur” igjen tiden tilbake i og utenfor nostalgibutikken Fønix på Fisketorget i Halden! Her blir det biler, musikk, moter og livsstil fra noen tiår tilbake som står i sentrum – og vi inviterer alle som vil til å bli med og skape den rette stemningen!


Kjøp og salg av gamle saker og ting fra 50 og 60-tallet!

Fra ca. kl. 17.00 inviterer vi til kjøp og salg av gamle saker og ting fra 50 og 60-tallet! Har du noe gammelt fra denne tidsperioden liggende, så er dette anledningen til å finne interesserte kjøpere. Sjekk på loft og i kjeller om det kanskje finnes gamle radioer, lamper, pyntegjenstander, grammofonplater eller annet som bare står og støver ned!Vi tilviser gratis salgsplass utendørs til de som har med og vil selge gamle ting fra 50 og 60-åra. Selgere må selv ordne med bord, tak over hodet ( i tilfelle regn) m.m.


Kåring og premiering av ”Best Ladies 50’s Outfit” og ”Best Mens 50’s Outfit”

For å få den rette stemningen oppfordrer vi alle som kommer med bil eller annen kjøredoning som er tredve år eller eldre, til å kle seg i en stil som passer til doningens årsmodell og type. Og til alle som ikke kommer pr. gammel bil – kle dere i femtitalls- stil! Det gir den tidsriktige atmosfæren og dere er med når vi skal kåre kveldens mest ”moteriktige” femtitallsdame: ”Best Ladies 50’s Outfit” og kveldens femtitallsmann: ”Best Mens 50’s Outfit”.


Kåring og premiering av ”Best Match” 50’s, 60’s & 70’s Style

Det blir også kåring av vinnere i tre klasser, 50, 60 og 70-talls ”Best Match”. Her er det om å gjøre at bil og sjåfør/ eventuelt passasjerer ”matcher”, slik at bil og klesstil passer til hverandre. Kåring og premiering av ”Best 50’s Car” og ”Best Hot Rod / Custom” Live Music med Backyard Drifters og motevisningDet blir herlig tidsriktig musikk med Backyard Drifters og Fønix vil vise klær for damene i 40 og 50-talls stil på ”Catwalken”. Benytt anledningen til en nostalgiopplevelse i særklasse!


For flere opplysninger:

Trond / Fønix Tlf.: 91171388 / 69183528,


0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home