Thursday, October 9, 2008

Grease – The Spectacular Show, FLERE FORESTILLINGER!



Det er nå klart at det blir flere forestillinger av Grease – The Spectacular Show i Oslo Spektrum.

Fredag 28., og lørdag 29.november 2008! Ingen annen moderne musikal vekker følelser på samme måte som Grease. Gjør deg klar for tidenes show med flyvende biler, trapesartister, rock and roll og romantikk. Dersom du ikke allerede har kjøpt billetter, så fort deg å gjør det idag!
Norges tøffeste auditionrunderI skrivende stund pågår kampen om rollene som Sandy og Danny på TV-Norge. Bootcampen er over, og direktesendingene er i gang for fullt. Noen av rollene er allerede besatt, i form av tidligere deltakere fra programmet. Hver onsdag kl. 20.00 kan du være med å bestemme hvem som skal stå på scenen i Oslo Spektrum som Sandy og Danny. Gå ikke glipp av muligheten til å se Norges nye Grease-yndlinger live på scenen.
Uforglemmelig historieI 1979 overtok Grease rekorden som ”the longest running show in history of Broadway”. Etter dette er det kun ”A chorus line” og ”Cats” som har toppet dette. I 1978 kom filmen, som nå har kultstatus, med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene.
Sommerflørt og rock’n’rollÅret er 1958. Det er sommerferie. Da Sandy og Danny møtes på stranden, og det tar ikke lang tid før de to forelsker seg. Sommeren nærmer seg slutten. Sandy skal reise hjem til Australia, og er redd for at hun aldri mer får se Danny. Planene forandrer seg derimot når familien til Sandy bestemmer seg for å bli, og hun ender opp på Rydell High School sammen med Danny. Hva skjer når de begge finner ut at de skal gå på samme skole? Og hva gjør vennene deres når de finner ut at Sandy og Danny har hatt en romanse gjennom hele sommeren?
You’re the one that I wantDe fengende og verdenskjente sangene kommer på løpende bånd i løpet av musikalen, og utgjør en viktig del av handlingen. Skinnjakker, hårbånd og sterke farger er gjennomgående på kostymefronten, og setter publikum i rett 50-talls modus. Det er duket for stemning som får taket til å lette når de to auditionvinnerne står på scenen i november. Gå ikke glipp av muligheten til å se Oslo Spektrum fylles av skuespillere og musikere, cheerledere, turnere, akrobater, korps i særklasse. Kjøp billetter i dag!
Priser og datoerBillettene koster kr. 495,-
Velg når du ønsker å se Grease av våre ekstraforestillinger:
28.nov. : Kl. 20.00
29.nov. : Kl. 15.30
29.nov. : Kl. 20.00
Billettbestilling:
http://www.oslospektrum.no/

eller telefon 815 11 211

http://www.billettservice.no/
eller telefon 815 33 133

VINN 2 BILLETTER TIL GREASE – THE SPECTACULAR SHOW, 29. NOVEMBER KL. 20.00 I OSLO SPEKTRUM!
Du er med i trekningen 16.10. ved å svare riktig på følgende spørsmål:
Hva heter jentegjengen som Sandy er en del av?Send ditt svar til tuva@oslospektrum.no senest 15. oktober!

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home