Wednesday, September 3, 2008

Motörhead inntar Spektrum 14.desember 2008!



Kl. 19.00 14. desember er dagen Motörhead-fans landet over må krysse av i kalenderen. Dørene inn til Club Spektrum (kun ståplasser) åpnes kl. 18.00. Det Grammy-belønnede, britiske bandet kommer til Oslo Spektrum for å gi deg en real porsjon hardrock. Dette er kvelden da Spektrum snus på hodet!

”Veldig høy rock and roll” Slik beskriver bandet musikken sin, og ikke uten grunn. Motörhead har siden 1975 produsert plater i en blanding av punkrock, klassisk rock og heavy metal. De har også hatt en stor innflytelse på speed-metal og trash-metal sjangrene fra 80-tallet. Med en kontant og beinhard form for britisk hardrock har bandet tråkket seg vei inn i rekken blant verdens største rockeband.

Hedonistisk livsfilosofi med stor suksessDet er enkelt og støyete med stil. Ian ”Lemmy” Kilmister er upåklagelig selvsikker, og bandet sparer aldri på kruttet under en konsert. Deres store gjennombrudd var med albumene ”Overkill”, ”Bomber”, og ”Ace of Spades”. De vant en Grammy for sangen ”Wiplash” i 2005, og endte på en 26.plass i VH1’s liste over tidenes største hardrock-band. Motörhead har til sammen gitt ut 20 album og 15 live-album. Deres siste album, ”Motorizer” finnes i butikken fra 1.september.

Med seg som support band denne gangen har de: Airbourne og Witchcraft.

Airbourne, fra Melbourne i Australia, er et rockeband som med sitt debut album ”Runnin Wild” i disse dager tar Europa med storm.De har allerede delt scene med Motley Crüe, The Rolling Stones og The Detroit Cobras.

Svenske Witchcraft er en av de nye, lysende stjernene på Sveriges metalhimmel. Deres seneste album ”The Alchemist” er elsket av både anmeldere og det kontinuerlig voksende metalpublikum.

Opplev en kveld med knallhard rock, massiv lyd, masse energi og en forrykende tøff kveld i Norges største konsertarena! Salgsstart er mandag 1.september kl. 09.00. Vær raskt ute med din bestilling, og ta del i årets største hardrockopplevelse!BilletterKjøp/bestill billetter her:
Direktesalg på Oslo Spektrums Billettkontor (kan lønne seg å være tidlig i køen)http://www.oslospektrum.no/ / tlf: 815 11 211http://www.billettservice.no/ / tlf: 815 33 133
Pris: kr. 405,-For billetter til rullestolbrukere med ledsager ring Oslo Spektrums billettkontor direkte, tlf. 815 11211. For billetter til firma/gruppe, send da en bestilling til billettkontor@oslospektrum.no med firmanavn, adresse, kontaktperson og telefonnummer. Ved firma-/gruppebestilling vil vi sende faktura og billettene sendes rekommandert etter mottatt betaling.
Bli kjent med kveldens band:http://www.imotorhead.com/http://www.myspace.com/motorhead
Ansvarlig arrangør: Live Nation

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home