Friday, July 18, 2008

En rapport fra Jostein Lunde

Vår medarbeider Jostein Lunde tok seg en tur på byen onsdag 16. juli.

Jeg var en tur ute i går kveld. Først en liten tur innom Kongens og hørte på en trubadur fra Oslo. Og så en tur på Dickens på brygga.


Lars Lothe fra Oslo
var alene på podiet med sin kassegitar og sendte ut den ene fine balladen etter den andre. Det var coverlåter av bl.a. Beatles, Kinks Øystein Sunde med flere. Det var en rolig og avslappet atmosfære mens publikum koste seg i sola.



Red Triads spilte på Dickens på brygga.
Red Triads består av gutta til Henning og er Freddy Holm på gitar og vokal, Terje Støldal på bass og Tor Hauge på Trommer. Dette er gutter som virkelig koser seg med musikken. Freddy er i konstant bevegelse og synger meget bra. Terje er stødig på bassen med noen fine bass-soloer innimellom, og Tor på trommer fikk virkelig vist hva han kan på slagverket.

På reportoaret sto det mange coverlåter fra Beatles, Bob Dylan, Hank Williams mfl. Her var det ikke rene kopier, men frie tolkninger av låtene. Blant annet ble visa All Along The Watchtower en fri eksperimental nytelse fra gutta og ikke minst Freddy, som er en mester på gitaren. Han høstet stor applaus for denne låten spesielt når han tok av seg gitaren og musikken fortsatt svingte og han lekte seg med gitaren for så til sist å avslutte denne låten i ren Jimi Hendrix stil.

Hele reportoaret besto av stort sett rolige sanger, hvilket var helt perfekt for en slik kveld. Disse gutta er absolutt noe å gå for å høre og ikke minst se.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home