Tuesday, May 17, 2011

Shadowskveld på Gleng 14. mai




























Lørdag 14. mai var det Shadows-kveld på Gleng i Sarpsborg. Det var Askimbandet Diamonds og Cliftones fra Fredrikstad som skulle sørge for den ekte Shadowsnostalgien. Det gjorde de da også.
Diamonds åpnet kvelden og til tross for noen misser kom de greit fra det og her fikk vi høre melodier av både Shadows, Spotnicks og Ventures.
Det skal imidlertid ikke legges skjul på at det nok var Cliftones de fleste var kommet for å høre. Bandet har lagt alen til sin vekst den siste tiden og har virkelig utviklet seg. Både show- og spillemessig. Her er det fullt trøkk fra første riff. Og publikum ga seg ikke før de hadde spilt flere ekstranummer.
Flere haldensere hadde også tatt turen i Gleng og vi gjenkjente blant annet Nils Torgersen (nå nesten sarping), Jostein Lunde og ikke minst Jan Philstrøm, balnt haldenserne på Gleng denne kvelden.
I oktober kommer The Cliftones til Halden og skal spille sammen med en veteran innen rocken. Vi skal imidlertid holde våre lesere underrettet, så det er bare å følge med her på Popkjelleren.
I alt i alt en kjempekveld for de Shadows-frelste og som også Gleng bør seg seg meget fornøyd med.
Forøvrig har Jan Philstrøm for en tid siden utgitt en instrumentalplate som holder internasjonal standard. Liker du gitar og Shadows, så ta deg en tur til Fønix på Fiskebrygga i Halden. De får du kjøpt den. Denne CDen kan bare anbefales på det beste.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home