Sunday, May 1, 2011

Vellykket blueskveld på Erlandsen


Westbys Bluesband med Espen Holtan, Glenn Vidar Solheim og Geir Arne Westby.


Glenn Vidar Solheim.


Geir Arne Westby.



Espen Holtan.


Bandet med Joakim Smedstuen til venstre.



Joakim Smedstuen ga virkelig jernet.



Bandet med Per Borten til venstre.



Med Per Borten ble det hele litt mer rocka.



Her var bandet med gjesteartister under avslutningen.



Det var tydelig at publikum likte det de hørte.


Når Geir Arne Westby ønsket velkommen til blueskveld på Erlandsen fredag 29. april var vel salen godt og vel halvfullt. De som ikke var der kan bare angre, for dette ble som vanlig meget vellykket. Geir Arne opplyste også om at han hadde to gjesteartister med seg denne kvelden.
Første sett satt som det skulle og publikum så ut til å storkose seg. Applausen vitnet om dette.
Etter pause kunne Geir Arne presentere den første gjsteartisten(gitaristen). Det var 17 årgamle Joakim Smedstuen, som skulle i ilden. Joakim forteller at han begynte å spille gitar for rundt 5 år siden og at han for tiden studerer realfag på Porsnes. Favorittene er blant annet Bon Jovi, Bryan Adams og Stage Dolls. Foreløpig spiller han ikke i noe band, men kunne godt tenke seg å bli med i et som satser på 80-tallet.
Joakim kom fra settet sitt med bravour, og ga jernet fra første akkord. Det var helt tydelig at Joakim hadde det moro, og det var like tydelg at publikum satte pris på den unge gitarister. Deg vel vil gjerne høre mere fra Joakim.
Per Borten var andre gjesteartist. Han kommer fra Trondheim. Og nå ble det en god del mer rocka. Men det gjorde ingen ting for det var virkelig fullt trøkk her også.
Kvelden ble avsluttet med at begge gjesteartistene kom på scenen og deltok og publikum ga seg ikke før et ekstranummer med Johnny Be Good ble den siste melodien.
En kjempekveld på Erlandsen.
Lørdag 7. mai er det igjen duket for en storkveld på Erlandsen. Da kommer nemlig Toini and The Tomcats på besøk og her er det rockabilly/rock som står i høysetet. Glem ikke denne kveldens folkens.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home