Sunday, March 6, 2011

Tor og Cliftones til Torsnes




Lørdag 19. mars blir det storfest i Folkets Hus på Torsnes. Da kommer nemlig haldenseren Tor Brynildsen på besøk sammen med The Cliftones fra Fredrikstad. De kan love en skikkelig nostalgikveld for "voksen ungdom" som liker å høre musikk fra 50- og 60-tallet.

Tor og The Cliftones hadde kjempesuksess på Erlandsens Conditori i Halden i november i fjor og det var mange som ikke kom inn. Nå har disse anledning, men det lønner seg nok å bestille billetter så fort som mulig, for det er et begrenset antall billetter som blir lagt ut.
Tor og originalbesetningen av The Cliftones spilte på Folkets Hus i Torsnes på 60-tallet. Nå er det den yngre garde av Cliftones som har tatt over, blant annet med to av sønnene til stifteren, Øysten Martinsen. Det originale huset er revet og et nytt bygd opp på samme sted og gutta gleder seg virkelig til denne kvelden.

Når du skal til Torsnes tar du av E6 ved Skjeberg og kjører mot Fredrikstad. Etter ca. 10 km, nå du kjører gjennom Skjærviken og over ei slette, ser du skiltet til Torsnes på venste side.

Men Tor og The Cliftones er ikke alene denne kvelden. Sammen med dem spiller Fredrikstad-bandet UNEX, som består av rutinerte musikere i voksen alder. Disse har dansbar popmusikk på sitt program og har lovet at det kommer til å bli en del "klassikere" i løpet av kvelden.
Dørene åpnes rundt 19.30-tiden og billetter får du på telefon hos Willy Olsen

som har mobil 97 51 00 55
eller e-mail:
vieolse@online.no

Og så får du selvfølgelig kjøpt billetter hos Trond Vestad i Fønix på Fiskebrygga i Halden.
Han treffer du også på tlf. 69 18 35 28
Eller e-mail:
fonix@nostalgia.no


0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home