Friday, February 25, 2011

Årsmøte i Street and Criusing Club Halden


Nils Petter Nilsen fortsetter som formann i jubileumsåret 2011.


Det var godt fremmøte da klubben avholdt sitt årsmøte i klubbens lokaler torsdag 24. fenruar.

Det var et godt besatt årsmøte formann Nils Petter Nilsen kunne ønske velkommen til når Street and Cruising Club Halden avholdt sin generalforsamling i klubbens lokaler på Sommerro torsdag 24. februar.

Regnskap ble godkjent med noen spørsmål og årsberetningen viste atter et aktivt år for klubben og her kunne sekretæren nevne blant annet at klubben pr. 31. desember 2010 hadde 483 medlemmer, at de hadde vært på Norge Rundt sammen med Fønix på Fiskebrygga, at de tradisjonen tro har arrangert et meget sukessfullt grensetreff i fjor og at de ikke minst hadde vært mye i Amcarbladene. Klubben avholder også jevnlige fester for sine medlemmer med forskjellige temaer, og lanserer sitt eget ølmerke, som heter Ræggærøl, i vinterhalvåret har de også onsdags- og lørdagskafe på klubbhuset, mens de i sommerhalvåret hver onsdag samles hos Fønix på Fiskebrygga. Her kommer det også mange tilreisende for å se på det unike amcarmuljøet i byen. Klubben fikk også Berg Sparebanks nærmiljøpris sammen med Isebakke Velforening. Og selvfølgelig mange andre arrangementer som klubben har stått bak.

Nils Petter Nilsen fortsetter også i klubbens 30 års jubileum som leder og nå venter de bare på å lansere klubbfilmen som Halden Video- og Smalfilmklubb har laget på oppdrag fra klubben.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home