Monday, May 9, 2011

Shadowsnostalgi på Glenghuset








Dette er en virkelig godbit for alle med forkjærlighet til 60-tallets instrumentalmusikk. Lørdag 14. mai blir det shadowsnostalgi i Glenghuset i Sarpsborg med Diamonds og The Cliftones.
Diamonds er et Askimband kjent for sin gode sound og tolkning av materialet. Bandet har trukket fulle hus i kaféen i Askim kulturhus ved flere anledninger, og høstet stor applaus under Spotnicksfestivalen i Gøteborg i 2009. Diamonds består av Sverre Larsen, Ole-Petter Lier, Jonny Oskarsen, Rune Moe og Tore Aaberg.
The Cliftones var en av de mest kjente gruppene i Østfold på 60-tallet. Det som gjør dette litt ekstra spesielt er at sønnene til Cliftones’ grunnlegger Øystein Martinsen - Fredrik og Thomas - spiller i den nye besetningen og har dermed ført familietradisjonen videre. The Cliftones består av Rune Moe, Øivind Karlsen, Thomas Martinsen og Fredrik Martinsen. Dette blir kvelden med fiestarøde Fender Stratocastere , Vox forsterkere, riktig ekko, dresser, og innøvde steg slik det engang var på begynnelsen av 60 tallet da ”alle
band” skulle spille shadow-musikk. Det blir primært instrumentallåter, men siden The Shadows også var Cliff Richard’s backingband vil det bli sangnumre også.
Med vennlig hilsen
Fredrik Martinsen
Frendeveien 17, 1708 SARPSBORG
fredrik.martinsen@online.no
tlf +47 91 38 15 16

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home