Sunday, October 31, 2010

Cliftones med Tor Brynildsen på Erlandsens Conditori


Tor og Cliftones 1961.


Tor of Cliftones 1980.


Tor og Cliftones 2010.

Fredag 5. november skjer det store ting på Erlandsens Conditori i Halden.

Da spiller nemlig Fredrikstad-bander Cliftones sammen med Tor Brynildsen.
Cliftones var Tors backingband i flere år på 60-tallet og var en av de virkelig store Shadowsgruppene ikke bare lokalt, men også nasjonalt. De har også flere plateinnspillinger bak seg. Originalbandet er forlengst oppløst, men hadde blant annet en reunion på Festningskroa i 1980. Dette ble en kjempesuksess. Dessverre døde bandets grunnlegger og ankermann, Øystein Martinsen, for ikke så lenge siden.

Nå har imidlertid hans to sønner, Thomas og Fredrik, fått med seg to andre ihuga Shadowsfans og startet opp på nytt igjen.

Da Popkjelleren fikk høre om dette ble det opprettet kontakt mellom Tor og bandet, og nå er de altså klar for en ny reunion. Bandets medlemmer er skiftet ut flere ganger, men Øystein Martinsen var med fra start til slutt, og nå har som sagt altså hans sønner bestemt seg for å føre Shadowstradisjonen videre. Og her er det ikke snakk om et danseband som spiller Shadowsmusikk, men et band som virkelig satser på denne musikkformen. Kostymene og "stegene" er også med.

Og rundt 50 år senere er også vokalist Tor Brynildsen med. Han skal sammen med bandet sørge for at "rockefoten" virkelig får bevege seg.

Er du interessert i musikk fra 50- og 60-tallet bør du absolutt innfinne deg på Erlandsen fredag 5. november. Du bør imidlertid sikre deg en billett allerede nå, for salget er allerede begynt. Her blir det garantert trant om plassen. Og dette er en anledning du ikke bør la gå fra deg. Dørene
åpnes kl. 20 og det hele begynner rundt 21-tiden.
Du kan osgå lese mere om The Cliftones på nedenstående link:




0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home