Thursday, April 15, 2010

Nå har det swinget 1000 ganger


Ludvig Wille "wille" gratulere bestefar med 1000 swingtimer.


Tor og Carsten dukket opp som gjester i program nr. 1000.


Her har Tor sikkert noen saklige kommentarer.


Tom, Tor og Carsten i et ledig øyeblikk.


Jan og Tor har sikkert et og annet å si hverandre.


Programmet ble styrt med sikkert hånd bak miksebordet.


Carsten Lindell.


En velfortjent bløtekake for 1000 swingtimeprogrammer.

Søndag 11. april feiret Jan Erling Wille og Tom Børresen med et direktesendt program at det hadde "swinget" 1000 ganger. Det startet med Radio Halden 19. febriar 1987 og 30. mars 2000 feiret de program nr. 500 i Halden Nærradios lokaler på Gimle. De har vært innom, Radio Halden, Radio Nordsjø, Halden Nærradio og nå Radio Prime. Den eneste de ikke har vært innom er Solradioen.

Gutta har altså i 23 år laget radioprogrammet gratis, og det meste av musikken er hentet fra egne plater, men nå er det digitalt som gjelder. Deres ønske er at Swingtime skal bli et Østfoldprogram og så har de et ønske om at de gjerne skulle visst hvor mange som lyttet til programmet, for de får veldige mange positive tilbakemeldinger.

Popkjelleren kan bare slutte seg til rekken av gratulanter. De gjør en jobb det står respekt av og vår lokalradio ville være langt fattigere uten disse to entusiastene og deres "swingete" musikk.

Bildene kan du også se på Facebook, under Kai Popkjelleren Andersen profil. Der kan du også melde deg inn i gruppa Popkjelleren.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home