Thursday, December 4, 2008

Instrumental opplevelse med Jean Michel Jarre i Oslo Spektrum, onsdag den 13. mai 2009!



Da nærmer vi oss jul så hvorfor ikke unne deg og dine nærmeste en instrumental opplevelse med Jean Michel Jarre i Oslo Spektrum onsdag 13. mai 2009?Dette er definitivt konserten for deg som ønsker en spennende og stimulerende musikkopplevelse, fra musikeren som anses å være en av de ypperste innen sitt felt. Salgsstart er torsdag 4. desember kl. 09.00.

Særegen stil
Jarre debuterte som 23-åring, men hadde sitt store gjennombrudd først fem år senere med det kritikerroste albumet, ”Oxygène” i 1977. Det var hans nytenkende bruk av instrumenter som Moog, ARP og Roland-synther som fikk Jarre opp til internasjonale høyder.

3,5 millioner tilskuere
Franskmannen Jean-Michel er kjent for sine særegne, utendørs sceneshow med lys, laser og fyrverkeri. I 1997 kom han i ”New Guinness Book of Records” for den største konserten noensinne med 3,5 millioner tilskuere under Moskvas 80 års jubileum. Han var også personen som gjorde laserharpen populær via sine konserter. Jarre har til sammen solgt over 80 millioner album og singler på verdensbasis.

Verdens viktigste elektroniske albumDet er blandingen mellom det harde, futuristiske og myke som førte til det store gjennombruddet med albumet ”Oxygène”. Singelen ”Oxygène Part IV” blir omtalt som et av de mest kjente elektroniske stykkene noensinne laget.

Gå ikke glipp av et uforglemmelig sceneshow, med en av vår tids viktigste, og mest innflytelsesrike artister. Synth, strykere, keyboard, fløyte og laserharpe møtes i en herlig harmoni når Jean Michel Jarre står på scenen i Oslo Spektrum, onsdag den 13. mai.

Priser:
Nivå 1: Kr. 585,-Nivå 2: Kr. 485,-Som trofast abonnent har du tilgang på billetter i forsalg fra og med onsdag 3.12.08 kl. 09.00. Følg linken nedenfor for bestilling av billetter.
Forsalget varer fra kl. 09.00 - kl. 20.00, mens ordinær salgstart begynner torsdag 4. desember kl. 09.00. Det ble sendt med feil link i forrige nyhetsmail, dette er den riktige linken som skal fungere, beklager så mye det inntrufne.

http://www.billettservice.no/html/connect.htmI?l=NO&EVNT=OSP1305&STAGE=1&C

For billetter til rullestolbrukere med ledsager og firma/gruppe (min. 10 pers.) ring Oslo Spektrums billettkontor direkte, tlf. 815 11 211.
Firma-/gruppebestillinger kan også sendes pr. mail til
bestilling@oslospektrum.no
men disse vil ikke bli effektuert før dagen etter salgsstart (så det kan lønne seg å ringe og bestille på salgsstarter). Send da en mail på antall billetter, firmanavn, adresse, kontaktperson og telefonnummer. Ved firma-/gruppebestilling vil vi sende faktura og billettene sendes rekommandert etter mottatt betaling. Billettbestilling:Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
http://www.oslospektrum.no/
tlf: 815 11 21
http://www.billettservice.no/

tlf: 815 33 133
Begynn konsertopplevelsen gjennom Jarres personlige blogg:

http://www.oslospektrum.no/newsletter.x/7259/458304/http%3A_2F_2Faerojarre.blogspot.com_2F

Ansvarlig arrangør: Atomic Agency

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home