Saturday, November 29, 2008

Peter Jøback i Oslo Spektrum 16. desember



Kom i magisk julestemning med Peter Jöback i Oslo Spektrum, 16. desember.

Gjør deg klar for en stemningsfull julekonsert når Peter Jöback står på scenen i Oslo Spektrum. Konserten bygger på Jöbacks album fra 2002, ”Jag kommer hem igjen till jul”, som har solgt over 300 000 eksemplarer bare i Sverige. Billettsalget startet tirsdag 28.oktober.

Tidenes juleskiveLa julestemningen synke inn til Jöbacks egne tolkninger av tradisjonelle julesanger blandet med nye, stemningsfulle låter. Med seg har han et storslagent band ledet av Lars Halapi. Peter, som tidligere har samarbeidet med blant annet Sissel Kyrkjebø og Lisa Nilsson, vet å sjarmere publikum med sin kraftfulle stemme og uforglemmelige innlevelse.
- Jeg synger jo ”jätte bra!”Allerede som femåring sang Peter av full hals hjemme i stua. Han sto på scenen som elleveåring i ”Sound of Music”, og var stemplet som stjerne og tenåringsidol innen han var 19 år gammel. Med utdannelse fra Adolf Fredriks Musikskola, Södra Latin musikklinje, og den Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, beskrives Peter idag som en stor stemme med særpreg og spesielle tolkninger.

Mannen med den store, sårbare stemmenPeter sitter på bred erfaring, med deltakelse i alt fra musikaler og kabareter, til filmer og egne album. Hans store gjennombrudd i Sverige kom med rollen som Robert i musikalen ”Kristina från Duvemåla”. Han har også spilt i oppsetninger som ”Fame”, ”Jesus Christ Superstar” og ”Miss Saigon”. Her hjemme er han nok mest kjent som artist, med album som ”Storybook”, og ”Flera sidor av samma man”, samt duetten med Sissel Kyrkjebø ”Gå inte forbi”. ”Storybook” lå på VG-lista i 13 uker i 2005.

Det er 5 år siden Jöback sist var på juleturné, og det er all grunn til å glede seg. Gå ikke glipp av denne etterlengtede konserten med en av Nordens største stemmer. Bestill billetter i dag.
Billetter:Salgstart er tirsdag den 28. oktober, kl 09.00.

Pris:Sitteplasser: kr. 500,-Grupper over 10 pers: kr. 450,-

Bestill billetter her:

http://www.oslospektrum.no/

tlf: 815 11 211

http://www.billettservice.no/

tlf: 815 33 133

Ansvarlig arrangør: Stageway




0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home