Saturday, November 29, 2008

Årets musikkfest i Oslo Spektrum



Bli med på årets musikkfest i Oslo Spektrum når MGP- finalen går av stabelen, lørdag 21. februar 2009, kl. 19.55.

Det igjen tid for årets MGP- finale i Oslo Spektrum! Finalistene er klare for å gi alt de har lørdag 21. februar, kl. 19.55. Det er viktig at alle er på plass i salen 19.30. Programledere for årets MGP- finale er Per Sundnes og fjorårets vinner Maria Haukaas Storeng. Billettene er i salg!

La Spektrum ”swinge”MGP ble arrangert for første gang i 1960, og har siden da blitt arrangert årlig i regi av NRK, med noen unntak. Vinneren av MGP- finalen i Oslo Spektrum representerer Norge i Eurovision Song Contest (ESC). De norske bidragenes mottakelse har vært varierende opp gjennom årene, og har havnet både helt på bunnen og som nummer 1. Under MGP- finalen 2008 var det Maria Haukaas Storeng som gikk av med seieren. Dette førte til en 5. plass i Eurovision Song Contest i Beograd. ESC- finalen ble årets mest sette program på norsk TV. Vi må helt tilbake til 1999 for å finne liknende seertall på en ESC- finale. Nå har du muligheten til å se finalistene, live i Oslo Spektrum. Sørg for å sikre deg din plass til finalen – kjøp billetter til MGP- finalen i dag!

Øremerket norske komponisterMGP- redaksjonen har nå plukket ut 18 finalister fra de opprinnelige 350 innsendte låtbidragene. Samtlige finalelåter er av norsk leveranse, da NRK ønsker at MGP skal være et forum der norske låtskrivere kan utvikle seg samt presentere seg nasjonalt og internasjonalt. Konkurransen blant norske låtskrivere har altså vært beinhard, og resultatet kan du se i Oslo Spektrum.

Tradisjonsrik folkefestDet er en egen spenning når MGP- finalen presenteres. Stor bredde og variasjon gjør showet spennende. Forrykende sceneshow, kostymer og store sangprestasjoner med sjel kommer på løpende bånd i Oslo Spektrum denne kvelden. For å delta på festen -kjøp billetter i dag! Velkommen til årets mest spennende musikkveld!

Priser:Nivå 1: Kr. 420,- Nivå 2: Kr. 320,-Familie på 5 personer, 2 voksne + 3 barn: Kr. 1.115,-

For billetter til rullestolbrukere med ledsager og firma/gruppe (min. 10 pers.) ring Oslo Spektrums billettkontor direkte, tlf. 815 11211.

Firma-/gruppebestillinger (se over) kan også sendes pr. mail til
bestilling@oslospektrum.no
Send da en mail på antall billetter, firmanavn, adresse, kontaktperson og telefonnummer. Ved firma-/gruppebestilling vil vi sende faktura og billettene sendes rekommandert etter mottatt betaling.
Billettbestilling:Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte. http://www.oslospektrum.no/

tlf: 815 11 211www.billettservice.no / tlf: 815 33 133

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home