Tuesday, June 10, 2008

Vi presenterer stolt Grease – The Spectacular Show



20. – 23. november 2008 fylles Oslo Spektrum med tuppért hår, 50-talls skjørt og Grease Lightnin’ – feber. Ingen annen moderne musikal vekker følelser på samme måte som Grease. Gjør deg klar for tidenes show med flyvende biler, trapesartister, rock and roll og romantikk.

Norges tøffeste auditionrunder
Hovedrolleinnehaverne skal plukkes ut gjennom et TV-program på ti episoder som til slutt munner ut i en svær oppsetning i Oslo Spektrum. Deltakerne skal gjennom seks direktesendinger, samt bootcamp og andre tøffe utfordringer før de seirende besetter rollene som Sandy og Danny – showbiz’ mest ettertraktede hovedroller.

Uforglemmelig historie
I 1979 overtok Grease rekorden som ”the longest running show in history of Broadway”. Etter dette er det kun ”A chorus line” og ”Cats” som har toppet dette. I 1978 kom filmen, som nå har kultstatus, med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene.

Sommerflørt og rock’n’roll
Året er 1958. Det er sommerferie. Sandy og Danny møtes på stranden og det tar ikke lang tid før de to forelsker seg. Sommeren nærmer seg slutten. Sandy skal reise hjem til Australia, og er redd for at hun aldri mer får se Danny. Planene forandrer seg derimot når familien til Sandy bestemmer seg for å bli, og hun ender opp på Rydell High School sammen med Danny. Hva skjer når de begge finner ut at de skal gå på samme skole? Og hva gjør vennene deres når de finner ut at Sandy og Danny har hatt en romanse gjennom hele sommeren?

You’re the one that I want
De fengende og verdenskjente sangene kommer på løpende bånd iløpet av musikalen, og utgjør en viktig del av handlingen. Skinnjakker, hårbånd og sterke farger er gjennomgående på kostymefronten, og setter publikum i rett 50-talls modus. Det er duket for stemning som får taket til å lette når de to auditionvinnerne står på scenen i november. Gå ikke glipp av muligheten til å se Oslo Spektrum fylles av skuespillere og musikere, cheerledere, turnere, akrobater og korps i særklasse.

Kjøp billetter i dag!
Priser og datoer
Billettene koster kr. 495,-
Velg når du ønsker å se Grease:
20. nov. : Kl. 20.00
21. nov. : Kl. 20.00
22. nov. : Kl. 15.30
23. nov. : Kl. 15.30

Billettbestilling:
http://www.oslospektrum.no/
eller telefon 815 11 211

http://www.billettservice.no/
eller telefon 815 33 133

Kom i stemning allerede før forestillingen

http://www.youtube.com/watch?v=fj0QLBthmis

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home