Tuesday, June 3, 2008

SURF m/ Barbwires (Swe) og Beat Tornados p å The 13thfloor Club Oslo nå til fredag 6. juni!!



GARAGE OSLO
Grensen 9, inn i bakgården – rett før gamle Muddy Waters.

http://www.garageoslo.no/

Program
Fredag 06. juni surfkveld med THE BARBWIRES (Sverige) + THE BEAT TORNADOS. Deejays Erik 13thfloor & Reverend Billyhill (s) (100,-)
http://www.myspace.com/thebarbwires

http://www.myspace.com/thebeattornados


THE BARBWIRES (Sverige)



The reverb-drenched jaguar sound of the surf guitar!

Oppkalt etter den Danske og Norske instrumental sjangeren på tidlig sekstitall kalt "piggtråd musikk" er The Barbwires er et vannvittig tøft og stilrent instrumentalband fra Stockholm som spiller surf musikk inspirert av band fra den Amerikanske vestkysten på tidlig sekstitall.
De har hentet inspirasjon fra band og folk som The Pyramids, Dick Dale, The Trashmen, Link Wray med flere og blandet det med annen instrumental musikk fra de siste førti årene. The Barbwires har etter over ti år utviklet sitt sjokkerende tøffe surf sound til perfeksjon, så kom deg ned i garasjen for topp class surf musikk. COWABUNGA!

http://www.myspace.com/thebarbwires

THE BEAT TORNADOS



Instrumental rockemusikk er ikke noe videre stort fenomen i dag. The Beat Tornados er det.

Det glimrende surfbandet The Beat Tornados har holdt det gående i over ti år og i løpet av karrieren har bandet opparbeidet seg et ry som et forrykende live-band og regnes i dag som Norges ledende surf/instrumental-band. Også internasjonalt – særlig i surfmusikkmiljøet i USA – har bandet mottatt strålende kritikker for sine utgivelser.

http://www.myspace.com/thebeattornados

Norge vs. Sverige!! THE BEAT TORNADOS vs. THE BARBWIRES

Pris: 100,- i døra. Billetter i salg nå på Big Dipper, Tiger og i baren på Garage.

http://www.myspace.com/the13thfloorcluboslo
The 13thfloor arrangeres alltid i samarbeid med
http://www.musikknyheter.no/
http://www.musikknyheter.no/


Tirsdag 05.august: KLUBBØYA med PETER BERRY & THE SHAKE SET + Deejays (Gratis!)

Norges absolutt beste merseybeat band kommer til The 13thfloor Club klubbøya på Pigalle!

PETER BERRY & THE SHAKE SET


Peter Berry & The Shake Set har spilt sammen i godt og vel fem år, med mål om å skape et band som tar den såkalte merseybeat-sjangeren på alvor. Merseybeat kan lettest beskrives som noe som høres ut som den første Beatles-LPen, en blanding av rock&roll, rhythm&blues, twang og pop.
Peter Berry & The Shake Set har gitt ut to album, "Wildberry Shake" i 2005 og "For Goodness Shake" i 2007, begge spilt inn i ToeRag studios i London. Platene består hovedsaklig av eget materiale, mens live-repertoiret sprites opp med coverlåter, fra klassikere til obskuriteter.
Bandets mest åpenbare inspirasjonskilder er Billy J. Kramer & The Dakotas, The Swinging Blue Jeans, Cliff & The Shadows, The Beatles, Shane Fenton & The Fentones for å nevne noen.Det blir to sett og kjempestemning! Husk dansesko.
13thfloor deejays sørger for kjempestemining før, mellom og etter konserten med beat, surf og garagerock!

http://www.myspace.com/the13thfloorcluboslo


Lørdag 09. august: ØYANATT med THE URGES (Irland) + THE SONIC SUB. (TBA. Konsertstart rundt 24, etter at The Sonics er ferdige på Øya)

Et av verdens tøffeste og totalt ukjente rockeband The Urges fra Dublin kommer for å frelse med sin überkule garagepunk!!! I tillegg kommer hovedstadsfavorittene The Sonic Sub.

THE URGES (Irland)

Primitive garage punk sound!!!

The Urges er det tøffeste og kuleste rock’n’roll bandet fra Dublin siden THEM med Van Morrison fra tidlig på sekstitallet.

Gutta i The Urges kom krypende ut av sin tåkete hule i 2004 og har siden den gang slått alle som har hørt de i bakken med deres fantastiske form for nedstrippet psykedelisk-primal-zombie-garagepunk, med masser av fuzztone gitar og orgel. Med utrolig tøffe og røffe låter og et distinkt sound med sterk inspirasjon hentet fra sekstitallspunkere som The Electric Prunes, The 13thfloor Elevators, Music Machine, The Seeds og The Pretty Things har The Urges skapt et sterkt navn for seg selv i undergrunnskretser.
De har opptrådt med alt fra helter som Billy Childish, The Buzzcocks og Paul Weller til indieband som The Strokes og Babyshambles. I slutten av november varmet de også opp for The Sonics på deres første reunionkonsert, som fant sted på Cavestomp festivalen i New York.
Deres debut plate "Psych Ward" som kom tidligere i år er DRITBRA og en psyched-out zombie rocker complete with all the horrorshow ingredients: the devilishly swirling Farfisa organ, the bendy guitar twangs and a singer who howls like a teenage werewolf at a beach party, som The Irish Times så fint beskrev den.Så kom deg ned i garasjen på 13thfloor for å riste løs til dine nye huleboer favoritter i The Urges etter at The Sonics har spilt seg ferdig på Øya. In fuzz we trust!!!
http://www.myspace.com/theurges

THE SONIC SUB


Implisitt – 100 år med rock er ikke nok, vi må spille mer.Opprør? Neppe. Ikke i ordets mest opplagte betydning, men tilstede er det nok likevel. Det høres i alle fall slik ut når de evigunge herrer i The SonicSub gyver løs på rock på en måte som hensetter en i rockens stadig pågående, og kanskje også evigvarende, gullalder.Det var et sårt øyeblikk for garasjerockens evige entusiaster da nyheten om The Moods oppløsning var et faktum. Spørsmålstegnene mange, og nok en æra var ugjenkallelig forbi. Heldigvis var gammel kjærlighet til rusten piggtråd ikke helt over. Hoder stikkes sammen, hoder med et par fellesnevnere. Man kan da ikke slutte å øse ut av sine gleder bare fordi noe er forbi. Behovet for rock er sterkere enn trangen til å legge gitar og stemmebånd på hylla. Et sted lite velegnet for både instrumenter og ymse indre organer, forøvrig.The Moods’ gentleste gentlemen Njål Brauer (vokal) og Erik Hovde (elektrisk gitar) rekrutterte et par rytmeseksjonistiske ringrever; Eivind Finsrud på bass og Even Finsrud på trommer, og omtrent før man fikk sagt "The Moods er oppløst", dukket The SonicSub opp fra glohet aske.

http://www.myspace.com/thesonicsub


The 13thfloor Club deejays vil sørge for den beste stemningen med garage, punk og surf før og etter konserten.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home