Tuesday, January 19, 2010

Rocke-kveld i Fredrikshalds Teater??



Neida, det er det ikke i ordets rette forstand, men det blir det på en måte allikevel, selv om det for det meste blir verbalt.

Torsdag 21. januar innbyr nemlig foreningen Haldens Minder til medlemsmøte og da kommer Tor Brynildsen, Haldens rockekonge gjenom 50 år og utgiveren i boka "HaldenMusikk1" på besøk. Sammen vil de fortelle om ungdoms- og rockemiljøet i Halden i på 50- og 60-tallet.

Med sine bakgrunn tar naturlig nok Tor Brynildsen seg av 50-tallet og rockens komme til Halden, mens Kai Andersen tar for seg 60-tallet.

Boka vil også bli presentert og for de som ikke har den vil det bli anledning til å få kjøpt seg et eksemplar.

Tor Brynildsen ble Østfold Rockekonge i 1959 og i år er det altså 51 år siden han vant denne tittelen. Han tar seg naturlig nok av 50-tallet.

Kai Andersen jobbet mere i bakgrunnen og arrangerte popkonserter og dansefester på denne tiden. I første rekke er han kjent for sitt engasjement i forbindelse med PopKjelleren.

Er du interessert i ungdomskulturen på 50- og 60-tallet bør du absolutt ta deg en tur på medlemsmøtet til Haldens Minder i Fredrikshalds Teater torsdag 21. januar og det hele begynner kl. 18.30.

Og så er det jo GRATIS ADGANG.

Velkommen til en hyggelig kveld.

Gå tilbake til 13. november og les hva advokat Harald Otterstad skrev da gutta hadde bok-kveld på Erlandsen.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home