Monday, January 18, 2010

Østfoldinger i Las Vegas

Tor Brynildsen, Jon Erling Borg og Trond Vestad fra Halden er kjent for å være ihuga amerikavenner og sammen med sine bedre halvdeler gjorde de USA og Las Vegas i oktober i fjor.

Men også andre nordmenn er besatt av den samme interessen og to av disse er Fredrikstad-gutta Willy Olsen og Øyvind "Don" Svendsen. Sistnevnte er også kjent som trommeslager i det legendariske Shadow-bandet fra Fredriksstad, The Cliftones, som også jobbet mye sammen med Tor i denne perioden.

Og i Las Vegas traff de altså hverandre og dyrket sine interesser med biler, musikk og show, og ikke minst god mat, som man har lett for å bli opptatt i den alderen. De som har vært i USA vet at det nesten kan være et farlig sted å oppholde om man er matglad.

I Las Vegas traff de hverandre på Trump Hotell, hvor disse bildene er tatt, og etterson Jon Erling Borg ikke er med, regner vi med at det er han som er fotografen.



Tor Brynildsen og Øyvind "Don" Svendsen har kjent hverandre i mange år.


Her har de treff i Trump Hotell i Las Vegas.


Og det samme her.


Øyvind "Don" Svendsen var trommeslager i legendariske Cliftones fra Fredrikstad på 60-tallet. Her er han bak trommene i RCA Studio B i Nashville.


- Det var stort å sitte ved pianoet i RCA Studi B i Nashville, sier Willy Olsen.



0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home