Thursday, February 5, 2009

Øystein Sunde – En KJEMPESUKSESS i Halden



La det være sagt med en gang: De haldenserne som ikke var på showet til Øystein Sunde i Brygga Kultursal onsdag 4. februar gikk virkelig glipp av noe.

Her var det moro fra første til siste stund. Musikalsk eller verbalt kan det neppe bli bedre. Øystien Sunde er en mangfoldig herre og med seg hadde han en gjeng toppmusikere. Øystein Sunde er et unikum. Det er utrolig hva han får ut av gitaren, men også verbalt er det så moro at det bare er å gi seg over.

Herlig er det også å se et så profesjonelt gjennomført show. Ingen forsinkelser her nei. Det betyr at artistene har respekt for publikum som de lever. Noen artister er jo notorisk forsinket og bryr seg tydeligvis ikke om sitt publikum i det hele tatt. Elegant kledd var de også. De så i hvert fall ikke ut som en gjeng med fillefranser som mange artister gjør. Her har nok verken rapere eller platemishandlere noe som helst å stille opp.

Det er sjelden jeg har ledd så mye og så lenge og også en takk til arrangørene for at de fikk hit denne gjengen. Dette håper vi det blir mer av.

Tre ekstranummer ble det også.

Dette er en nærmeste en sekser på terningen det går an å komme.

Kai Andersen

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home