Thursday, April 12, 2007

Nice Guys satser for fullt


Nice Guys, ungt fremadstormende band fra Gimle skole.

Det var under en klassetur i skogen på slutten av 2005 at vi besluttet å starte band, sier de to ivrige 11-åringene Anders Jamissen på trommer og Jørgen Konradsen på gitar. De tok kontakt med Frikk Solvang Skogen, også 11 år, som de ville ha med på bass. Og vips var bandet Nice Guys en realitet.

Popkjelleren besøkte gutta på Gimle skole når det øvet i musikkrommet i det store frikvarteret. Med eget utstyr spilte de så det ristet i veggene. Når det gjelder musikkstilen de spiller karateriserer de den som punkrock, selv om de spiller musikk av både Beatles og Deep Purple. Hip hop og rap har de derimot ingen ting til overs for.

Nå skal gutta imidlertid få eget musikkrom hjemme hos Anders, noe som ikke minst gjør at de kan intensivere øvingen og blir verdensstjerner fortere enn svint.

For det meste har spillingen foregått ved skolens egne arrangementer, men så snart et stort nok repertoar er på plass er de klare for større oppgaver.

Bandet består av følgende fremadstormende unge menn:


ANDERS JAMISSEN, 11 år, trommer. Har spilt i ca. 5 år.


JØRGEN KONRADSEN, 11 år, gitar. Har spilt i ca. halvannet år.


FRIKK SOLVANG SKOGEN, 11 år, bass. Har spilt i ca. 1 år.

Alle i bandet har gruppa Green Day som favoritter.

Vi skal også få med en "gamling" på 12 år i bandet. Han heter Ole Lund og har spilt gitar i 4-5 år, sier Frikk helt til slutt.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home