Monday, April 9, 2007

Empty Bottles


Empty Bottles var et stort navn på 60-tallet i Halden, og bandet er fremdeles i gang.

Selv om besetningen er noe forandret, er Thor Eilertsen på trommer, Roy Ståhl på gitar og Rolf Ganerød på bass fra originalbesetningen fremdeles med. I tillegg har de fått med seg Morten Markussen fra Steppin Out på sang og Lars Martin Aasmundsengen, også fra Steppin Out, på tangentinstrumenter. Siste tilskudd på stammen er er Tor Solvang fra Cyclones på gitar.

Repertoaret er som det alltid har vært, og skal du arrangere dansekveld med hovedvekt på 60-og 70-tallsmusikk er Empty Bottles absolutt noe å satse på. Er det "svensktoppar" du er ute, etter anbefaler vi heller et band som spiller denne type musikk. Det gjør ikke Empty Bottles, selv om bandet selvfølgelig har mange "tryckare" på repertoaret. På deres repertoar står f.eks. Credence Clearwater, Rolling Stones, Jerry Williams, Bob Dylan, Gasolin, Spencer Davies Group, Van Morrison, Freddy Fender, Percy Sledge, Mannfred Mann, Animals, Chuck Berry og mange andre.

Empty Bottles engasjerer du enklest gjennom:
Thor Eilertsen på telefon 69 18 03 50 eller 900 43 036.
De som er med i Empty Bottles i dag er:


THOR EILERTSEN, f. 1952: Han begynte i bandet i en alder av 12 år i 1963. Det var Arne Westby som lærte opp Thor på trommer og er således et av originalmedlemmene. Etter dette
har han spilt med Funky Five, Pedal & Moving Targets og Golden Memories.


ROLF GANERØD, f. 1949. Også han er et av orginalmedlemmene og har spilt bass siden starten. Han har også spilt med Party på 60-tallet.


ROY STÅHL, f. 1949. Roy spiller gitar og regnes også som et av originalmedlemmene, selv om han kom med noe senere på 60-tallet. Han har også spilt i Funky Five, Fame og Mad Society.


MORTEN MARKUSSEN, f. 1963. Han kom med i 2004 som vokalist etter at han i 1981 begynte i New Rose Reaction og fortsatte i Crosroads band som var forløperen til Steppin Out.


LARS MARTIN AASMUNDSENGEN, f. 1973 og begynte å spille tangentinstrumenter i 1985 i Angel of Man og Steppin Out. Han kom med i 2004 sammen med Morten Markussen.


TOR SOLVANG, f. 1948. Tor begynte som gitarist i Haldenbandet Cyclones i 1963 og har senere spilte i Charlies Browns Party, Party og Back Beat. Så hadde han en gjenforening med originalmedlemmene i Cyclones på "Popkjelleren Reunion" før han i oktober 2006 ble med som gitarist i Empty Bottles.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home