Sunday, October 30, 2011

Kjempesuksess for Høstrock 2011


























































































Det er ingen tvil: Arrangemangementet Høstrock i regi av Brygga Kultursalg og Ulf Myhre ble en KJEMPESUKSS.
Salen var fyllt med godt over 200 musikkinteresserte "ungdommer i satt alder", som sammen med en del yngre hadde funnet veien for å høre på skikkelig popmusikk fra 50-, 60- og 70-tallet.


Kai Andersen var tradisjonen tro kveldens konferansier.
Det hele åpnet med Cliftones fra Fredrikstad, som er et rent Shadow-band. Med de riktige steppene og klær satte de tonen fra første akkord.
Så var det tid for vår egen Tor Brynildsen, som tok oss enda lenger tilbake i tid.
Tor låter bare bedre og bedre, og når man vet hvor lenge han har holdt på så er dette helt utrolig. Tor er vel også en av de mestselgene lokale plateartistene. Rundt 1000 av hans siste CD har nemlig haldenserne kjøpt og CD-en er nå ikke å oppdrive som original.
Neste band ut var Empty Bottles, som nå er blitt forsterket med Torkell Varfjell. Jeg tror jeg kan si at jeg aldri har hørt Empty bedre enn denne kelden. Det låt kontant og støtt og det er også tydelig at Torkell har tilført bandet ny giv. Og i 2013 har de 50 års jubileum. Her bør Halden kommune kjenne sin besøkelsestid. Behøver jeg å si mer????
Siste band denne kvelden var Pedal and The Moving Target. Her er det ikke nødvendig med kommentarer. Bandet låt støtt som fjellet, og med Pedal som frontfigur var det bare å gi seg over. Bandet feirer forøvrig 30 års jubileum i år.
Avslutningen på kvelden bød også på en overraskelse, for da fikk Pedal Tor Brynildsen og Morten Markussen opp på scenen og sammen med Moving Targets ble det en slutning på kvelden som vil huskes.
Så er det bare å håpe at arrangemanget blir en årlig foreteelse, for det er helt tydelig at haldenserne satte pris på dette.
Bildeteksten på bildene er unødvendig, de forteller det meste.

1 Kommentarer:

Blogger Tove skriver...

HØSTROCK!!!! Takk til alle som var med og fikk dette til.Flott musikk fra A til Å.Fint bundet sammen av store lilleKai;) Håper på gjenhør i 2012. :)))

November 3, 2011 at 1:23 AM  

Post a Comment

<< Home