Monday, July 5, 2010

Svenskene kommer til Fønix Cruisenight



Onsdag 7. juli får Fønix Cruisenight besøk fra de svenske bladene Bilsport, Bilsport Classic og Nostalgia.
Bilsport har sin gatebilreportasje de skal lage. Den største utfordringen med den reportasjen er et stort samlingsbilde av alle bilene. Noe de alltid tar. Det har de gjort her i byen før også, men da var det ikke ferie. Det var på stevnesletta på Fredriksten. Denne gang er det Allsang på Grensen der, så plassen er opptatt. Fisketorget kan fort bli for lite, og så lenge pumpehuset står midt på plassen, så går nok ikke plassen å bruke. Da står vi igjen med Den himmelske freds plass på Halden-terminalen for å få tatt dette bildet.Vi tenker oss en opplining av biler og lift fra 16.30 til 17-tiden. Bilene blir tatt ca. 17.15-17.20.
Det blir jo spennende å se hva som dukker opp, siden det er ferie.
Det bli reportasjer om klubb, enkeltbiler og Fønix Cruise Night også denne kvelden. De prater litt med folk der nede og lager en stemningsrapport med bilder og kommentarer.
Bilsport Classic skal lage en "infør Grensetreffet"-reportasje og mye blir gjort på Fønix der også. De vil også få tatt seg en prat med Grensetreff-komiteen og undergrupper som ordner med Grensetreff-ukas forskjellige ting.
Nostalgia skal også gjøre en "infør Nostalgia Truck Meet" og Grensetreff-greie. De har et eget opplegg med noen lastebiler og slikt som passer inn på Nostalgia. De kommer også ned på Fønix, så her blir det liv til onsdag 7. juli.
Da gjenstår det bare for oss alle å møte opp mannsterke og håpe at ikke alt for mange er borte på ferie. La oss vise dem at gatebiler i Halden slett ikke er euro- og japsebiler, men amerikansk bil rett og slett. De andre som kjører hobbykjøretøy er også velkommen selvfølgelig.

Spre det gode budskap og møt opp denne kvelden. Vi får passe på at de får noe å skrive om.
(Fra StreetNwes nr. 6/7, medlemsbladet i Street & Crusing'Clb Halden).

Popkjelleren kan bare slutte seg til dette og oppfordre til oppmøte på Fisketorget og Fønix Cruise-night onsdag 7. juli.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home