Sunday, November 18, 2007

Tor Brynildsen med ny CD



- Endelig, sier en meget fornøyd Tor Brynildsen, da vi treffer ham på hans faste tilholdssted på formiddagen, nemlig Le Cafe på Halden Storsenter. - Nå er den her. Dette har jeg virkelig ventet på.

Ja, det er SELVFØLGELIG sin nye CD Tor snakker varmt om. Og bra er den blitt også, utrolig bra, mener denne redaktøren. Midt i blinken for mennesker som liker denne type musikk. Ja, bedre kan det nesten ikke gjøres.

Men så har Tor også hatt topp musikere med seg, og det hører man virkelig på resultatet. Det formelig oser av spille- og sangglede på plata og det er helt tydelig at gjengen har hatt det morsomt og gitt alt.

Når du ser hvem musikerne på plata er så skjønner du sikkert at det er bra, og det er ikke tvil om at Tor gir jernet. Her er de altså:
Steinar Omar Østli, gitar.
Freddy Holm, diverse strengeinstrumenter.
Åsmund Solli, trommer.
Lars Ivar Borg, bass og munnspill.
Gøran Grini, tangentinstrumenter.

Og så har vi Tors datter, Hege, som han synger sammen med på et spor. Etter min mening et av de aller beste sporene på plata.

Tor benytter også anledningne til å takke alle som som har gjort plata mulig i form av økonomiske bidrag. Du finner de listet opp nedenfor. Her kan du også kjøpe plata hos de fleste. Og det bør du gjøre snarest, for opplaget er bare 1000 stykker og de er til og med nummererte. Bedre julegave kan du neppe gi.

Shellsenteret Brødløs - Halden Arbeiderblad - Billington Jernvareforretning - Halden Sparebank - Euronics Halden - F. Jørgensen A/S - Rema 1000 Svinesundparken - Halden Dataservice A/S - Fønix Fiskebrygga - Gullsmed Ottar Linde-Nielsen A/S - Kiwi Risum Mat A/S - Datatjenesten AS - Blikkenslager Terje W. Granstrøm A/S - Halden Storsenter - Tista-Senter AS - Fargerike Halden - Mathisen Assuranse - Berg Sparebank - Musikkverket Halden - Sentrum Esso Service - Båt-Holm A/S.



Og ikke nok med at plata er utrolig bra. Coveret er jo helt genialt og ser ut som en god, gammeldags dobbelt-LP i miniformat. I venstre lomme ligger det et 12 siders hefte om Tor og prosjektet og i høyre lomme ligger selve CD-en. Denne ser ut som en 45-plate, med riller og label i tidsriktig layout. Alt i alt en CD som virkelig skiller seg ut. Denne geniale ideen er det Tom Skjeklesæter som står bak.

Lørdag 24. november er det konsert med Tor, band og gjester i Halden Arbeidersamfund. Et begrenset antall billetter er lagt ut hos Musikkverket i Storgata og hos Fønix på Fiskebrygge. Har du tenkt deg på konserten bør du kjøpe billetter NÅ, for her blir det trangt om plassen.

Vi kommer tilbake til konserten senere.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home