Tuesday, August 14, 2007

Vellykket Amcar-helg i Halden



Lørdag 11. og søndag 12. august var det amerikanske bilder og musikk som stod i sentrum i Halden (i ordets rette forstand).



Det begynte på lørdag formiddag med utstilling av amerikanske bilder fra Parken til Torvet. Her var det virkelig mye å se på og ikke minst beundre. For det måtte man virkelig når man så alle de flotte bilene. Her ligger det nok noen tusen timers restaureringsarbeide bak og det er bare å ta av seg hatten for dette arbeidet.


Dessuten hadde Amcarklubben forskjelllige andre arrangementer på gang, ikke minst cruising.


På lørdag kveld var det gratiskonsert på et fullsatt Torv. Her spilte Tres Generation og Pedal og The Moving Targets for et fullsatt Torv og et publikum som virkelig satte pris på musikken og storkoste seg.


Mens dette pågikk cruiset den ene amerikaneren finere enn den andre i den tradisjonelle ruta fra banken, over brua, forbi Tollbuden og snudde ute på Langrygga. Og så gikk det som en endeløs rekke. Og dette ble bivånet av virkelig mange tilskuere. Ja, hele sydsiden var stappende full av folk denne lørdagen, inklusive alle serveringsstedene på brygga.


På søndag var det utstilling i festningen med kåreing av de beste bilene og sletta foran Festningskroa var stappende full av biler.


Selvfølgelig foregikk det også en del annet, bl.a. var det utstilling av "trucks" i festningen på lørdag, men dette fikk vi ikke med oss.


Alt i alt en kjempekveld som virkelig er med på å sette Halden på kartet.


I mandagens HA kunne vi lese at det hadde vært en del bråk i byen på lørdagskvelden, men det er vel ingen som på ramme alvor kan mene at Amcarklubben hadde ansvaret for det som skjedde utenfor inngjerdingen på Torvet. Her oppførte publikum se alldeles eksemplarisk. Å påstå dette er like dumt som å velte ansvaret for bråk på brygga over på et av serveringsstedene når bråket skjer utenfor deres serveringssteder.


Til slutt: TUSEN takk til Amcarklubben i Halden og velkommen igjen til neste år med samme type arrangement.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home