Sunday, June 24, 2007

Vellykket St.Hans-fering på Farmen



Tor m/band hadde publikum i sin hule hånd under St.Hans-feiringen på Farmen.
Det ble en meget vellykket St.Hans-feiring som "Folk i Halden brenner bål" arrangerte på Gribsrød Gård i Enningdalen lørdag 23. juni.

Mange bra band og artister hadde arrangøren samlet, men redaktøren for denne siden var mest interessert i å høre Tor Brynildsen med band. Dette selvsagt helt uten forkleinelse for noen av de andre artistene, som alle var meget bra.

Jeg våger nok den påstand at Tor tok kaka denne kvelden, selv om jeg egentlig er litt inhabil med det interessen jeg har for 50- og 60-tallet.

Det var ikke ende på skryt Tor fikk etter sin opptreden. Men så svingte det også når Tor med band satte i gang. Og Omar var virkelig i kjempeform denne kvelden. Her var dette ikke mulig å la være å trampe takten, når Tor fremførte den ene kjente rocklåten etter den andre.

Både før og etter Tors opptreden var det musikk inne på låven, men folk hygget seg også ute i det fri med grilling og lek for barna. Bra besøk var det også på Farmen denne kvelden. La oss håpe at dette vil bli en tradisjon.

Denne gjengen så ut til å stortrives på Farmen St.Hans-aften.


Thrond Asker, Tom Skjeklesæther og Håkon Ohlgren var tydelig imponert over Tor.
Morsomt var det også når Thrond Asker og Håkon Ohlgren mitt under Tors opptreden gikk frem foran scenen og bøyde seg i støvet for Tor flere ganger. Det vitner om respekt for en som har holdt på med rock i over 50 år og som fremdeles har mye å gi.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home