Thursday, August 11, 2011

Nordisk Kinks Konvention i Halden 20. august




HISTORIENS FØRSTE NORDIC KINKS KONVENTION ARRANGERES I HALDEN 20.AUGUST.

Lørdag 20.august arrangeres tidenes første Nordic Kinks Konvention i Fredrikshald Teater, Halden kl 18.30. Hovedattraksjonen er engelske ”Kast off Kinks” som består av de tre originale Kinks- medlemmene Mick Avery ( trommer), John Dalton ( bass) og Ian Gibbons ( keyboards) sammen med erfarne Dave Clarke, kjent fra bla. Noel Redding Band vil bandet fremføre en rekke kjente og kjære Kinks-låter.
Bak arrangementet står tribute-bandet ”Kinky Way” fra Halden og den norske fanklubben WhyKinks.net. Haldenbandet ”Kinky Way” har tidligere høstet stor anerkjennelse for sine tolkninger av Ray Davies sanger. Etter fem kritikkerroste konserter i 2009, fyllte ”Kinky Way” Brygga Kultursal i Halden to kvelder, da de sammen med koret Pico Canto fremføre korversjoner av Kinks mest kjente låter. Bandet fikk sitt internasjonale gjennombrudd med ståede ovasjoner på Stalbakken på Ed. Nå har Haldenbandet sørget for å få muligheten til å stå på samme scene som sine musikalske helter.
Kinksfans kommer til Halden fra hele Europa og USA for å delta på dette unike arrangementet, som i tillegg til konserten også vil bli en møteplass for dedikerte fans. Aldri før har en slik enestående event funnet sted i Skandinavia og dette bidrar til å sikre Haldens plass i internasjonal rockehistorie.
Arrangementet åpnes med et minutt stillhet og vil bli dedikert til offrene fra de grusomme hendelsene i Regjeringskvartalet og Utøya. Det vil bli anledning til å legge ned roser foran scenen i denne sammenhengen. ”Kast off Kinks” har vært engasjert i hendelsene og ønsker også å dedikere en låt til offrene og etterlatte.
Kontaktpersoner :
Bamse Mork-Knutsen 99 73 73 39 og Ronald Nolet 48 14 00 54
Mer informasjon finnes på nettsiden til den norske fanklubben


Billetter er til salgs hos Bokhandler Andersen og der gjelder det å smi mens jernet er varmt, ettersom over halvparten av billettene er solgt allerede.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home